Rasa: biały tygrys
Zainteresowania: Kosztowanie różnych rodzajów trunków i inne, których nie upublnicznia
Krótki opis postaci: Wysoka, biała sierść w czarne pasy. Zielone oczy. Ubiera się na luzie.
Długi opis postaci: Skillet jest wysoka, ma długie silne nogi. Białą puszystą sierść pokrywają czarne pasy. Na jej włosach do ramion widać gdzieniegdzie szare pasemka. Doskonały widok w nocy zapewniają jej duże, zielone oczy. Posiada długie białe kły i ostre pazury. Jest wysportowana i wygimnastykowana. Ubiera się swobodnie w zwykły podkoszulek i szare dresy.
Charakter: Skillet należy do osób zawsze uśmiechniętych. Lubi cieszyć się z życia zwłaszcza przy butelce alkoholu. Kiedy jednak jest tego potrzeba staje się poważna i stanowcza. (często się to nie zdarza) Dużo się śmieje i jest bardzo towarzyska.
Znaki szczególne: Skillet ma tatuaż na lewej łopatce. (http://wl.static.fotolia.com/jpg/00/23/73/77/400_F_23737742_8HCQuIBGCYedrnK6aihM14JZi7dNKJkJ.jpg ten trzeci)
Cechy magiczne: Włada jak jej opiekunka Dafne żywiołem światła. Poza tym potrafi wykonać wiele pieczęci tortur, których obecnie nie używa.
Miejsce zamieszkania: Mieszka z worgenem.
Rodzina: Ma brata, jednak się z nim nie kontaktuje.
Druga połówka: Uharri

Dafne, najmłodsza z rodziny. Włada żywiołem świtała. Zanim przeszła na ciemną stronę kochała swój ogród i las. Chętnie pomagała driadom i innym stworzeniom. Z uśmiechniętej kobiety mającej swoją dumę stała się mordercą bez serca. Lubi robić chimery i bawić się ludzkim życiem. Nie słucha rodzeństwa, kiedy próbuje jej pomóc. Wiecznie ich za wszystko obwinia.
(opis Skillet napisałam nowy bo tamten mi się podobał- jednak tygrys wygląda tak samo. Zmieniłam natomiast wygląd Dafne bo przedtem była zrobiona na driade, a skoro jest już taka rasa to by nie było za dobrze)