Jednak aby je dostać należy utworzyć konto bankowe.
Nie wiem ile dokładnie osób tu gra, dlatego też w tym temacie proszę was, abyście napisali kto takie konto chce dostać. Na tym koncie każdy będzie pisał co kupił, ile zarobił, a administratorzy / moderatorzy będą wam takie informacje zapisywać. Przykład:
Alfea. Stan konta: 2000c
Kupiłam wino słodkie za 30c. Piszę o tym posta, a ktoś edytuje mój temat i wpisuje:
Stan konta: 1970c
- Zakupiono wino słodkie -30c
Czerwonym kolorem będzie się pisało odchody z konta, a zielonym, przychody.
Żywioły będą miały cotygodniową pensję od Kronosa i Gaji + to, co zarobią normalnie.
Wyjątkami są osoby władające mocą chaosu, czyli ja (Alfea -> strażniczka o mocy chaosu + sam Chaos i Alander -> posiada Kronosa), ale mimo tego nie będziemy aż tak rozleniwieni, ponieważ też będziemy przyjmować zadania i pracę, więc nie będziemy się "wywyższać", nawet będziemy często dawać pracę za pieniądze, które możemy stworzyć.
Jeśli ktoś posiada więcej niż jedną postać, czy to normalną, czy też żywioł, to prosiłabym o założenie osobnych kont.
Jeśli na szydzie są pary, bądź małżeństwa, to oczywiście mogą oni posiadać wspólne konto, a w razie rozpadu ich związku to oni dochodzą do porozumienia ile kto dostaje, a jeśli nie to po połowie. Aby posiadać wspólne konto należy właśnie w tym temacie wpisać taką informację, ale myszą to zrobić obie strony.
Jeśli informujesz nas o zarobionych lub wydanych pieniądzach, daj w odpowiedzi link do postu, gdzie wydajesz / zarabiasz pieniądze.
PIENIĄDZE ZA STAŁE PRACE / KIESZONKOWE BĘDĄ PRZYZNAWANE CO NIEDZIELĘ!
Wyjątkiem są dni, kiedy nie ma ani jednego moderatora / administratora. Bądź się zapomni ^.^